Thursday, April 5, 2007

Eéntje voor de zon

Sommige dingen moéten gewoon rood zijn, vind ik. Brandweerwagens en telefooncellen, brievenbussen en ferrari's... Ook parasolletjes. Aan Nora's cabrio zit sinds kort zo ééntje. In de winkel hadden ze ook een high-tech uv-werend netje. Geef mij maar zo'n parapluutje. Al moet je het ding voortdurend richten, het oog wil ook wat.

4 comments:

Kim said...

Dag An en Gerd,
Ik plaatste nog geen berichtje op jullie blog, maar ik ben een trouwe fan! Het is een ongelooflijk leuk initiatief en ik ben echt blij dat je dit doet. Zo zien we Nora toch opgroeien en voel ik me niet zo veraf.
Een dikke knuffel uit Oz voor jullie lieve Nora en neem er zelf ook eentje!
Kim

Anonymous said...

Kim,

Ook ik ben blij dat we door de blogs niet te veel van elkaars belevenissen hoeven te missen ! Al was ik er bij het lezen van die van jullie - zon, zee - meestal nog liever in levende lijve bij geweest... Behalve bij dat Markske dan ;-)

Dikke kus,
An
(nog één nachtje slapen ;-)

Koen said...

Hela hela, met dat gefleem allemaal, dat lijkt op gravitionele singulariteiten of zoiets.

Waar is Nora hier op stap? Precies het Begijnhof in Brugge!

Goed idee van die parasol! Hier in Sydney lopen alle moeders met een onnozele witte vod over de buggy. Belachelijk is dat! En zo een netje, da's gewoon de hich-tech versie van een vod. Nee, dan liever een parasol! Het ook wil inderdaad ook wat.

You rule, An!

Anonymous said...

Nee, Koen, niet Brugge. (Alweer) ons teergeliefd De Haan aan zee !